Het verhaal van baby Zane

Eindhoven – December 2019

Hier was ik bij een hele leuke familie, Brenda, Edian en Xavi. Zij waren net kersverse ouders en grote broer  geworden van Zane! Nadat ik een paar weken daarvoor al mocht komen voor een lifestyle zwangerschapsshoot, hadden ze mij nu gevraagd voor een babyshoot. Wat een heerlijk gezin en wat was grote broer Xavi trots op zijn kleine broertje. Zane vond het allemaal prima en ik kon dan ook de mooiste plaatjes schieten. Een mooie shoot met alleen maar liefde!

Jij hebt onze meest dierbare momenten van ons leven vast gelegd. Wat heb jij prachtige foto’s gemaakt van zowel mijn zwangerschap als van onze kindjes!! We kunnen er geen genoeg van krijgen en er uren naar blijven kijken!! Een herinnering met een gouden randje die niemand ons meer afpakt! Dankjewel hiervoor!

Brenda