Bruidsfotografie

Created with Sketch.

Yeah!! Jullie gaan trouwen! 

Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie verloving. 
Er moet nu een hoop geregeld worden voor de grote dag en het vinden van een fotograaf die bij jullie past hoort daar natuurlijk ook bij. 

In de trouwbrochure vindt je mijn werkwijze, prijzen en reviews van bruidsparen die jullie voor gingen.


Spreekt mijn stijl jullie aan laat dan een bericht achter via het contactformulier dan neem ik snel contact met jullie op voor een kennismakingsgesprek.

Lees hier mijn Trouwbrochure

Zwangerschapshoot

Created with Sketch.

Wat geweldig, je bent zwanger!

Wil jij graag foto’s van je zwangerschap laten maken? Dit kan op een mooie buitenlocatie of bij je thuis in je eigen vertrouwde omgeving. Op basis van jouw wensen kiezen we een geschikte locatie uit. Op een ongedwongen, pure en natuurlijke manier leg ik jou vast. Samen met je partner of gezin lekker genieten van het moment. Geen buikschilderingen of zwangerschapjurken, maar gewoon een natuurlijke lifestyleshoot.


Spreekt mijn stijl je aan laat dan een berichtje achter in het contactformulier en dan neem ik snel contact met je op.

Babyshoot

Created with Sketch.

Gefeliciteerd, jullie verwachten een kindje! Of mischien is jullie wondertje inmiddels al geboren!

Een spannende, maar tegelijkertijd ook een hele leuke periode komt er aan. Er is niets mooiers dan dit moment vast te laten leggen. Op deze manier kan je later terug kijken naar een bijzondere gebeurtenis in jullie leven.


Tijdens de newbornshoot kom ik bij jullie thuis in jullie eigen vertrouwde omgeving. Voor deze shoot neem ik alle tijd om de baby te fotograferen. Ook de lieve details zoals kleine handjes, voetjes en haartjes worden vastgelegd. Vervolgens worden er naar wens foto’s van het gehele gezin gemaakt.


Ik kom dit bijzondere moment graag voor jullie vastleggen en doe dit op een natuurlijke en ontspannen manier gewoon puur zoals het is en zonder mandjes, haarbandjes, kleedjes en andere tierelantijntjes.


Spreekt mijn stijl je aan laat dan een berichtje achter in het contactformulier en dan neem ik snel contact met je op.

Familieshoot

Created with Sketch.

Een familieshoot op een plek waar jullie graag komen of een lifestyle gezinsshoot bij jullie thuis. Op basis van jullie wensen kiezen we een geschikte locatie uit.

Het belangrijkste vind ik dat jullie van elkaar genieten en veel lol maken. Ondertussen leg ik de mooiste momenten van jullie vast.

Mijn missie is geslaagd wanneer er met veel plezier terug gekeken kan worden op deze shoot en wanneer iedereen zich op zijn gemak heeft gevoeld. Het op een ongedwongen manier fotograferen levert de mooiste en natuurlijkste beelden op, zoals jullie echt zijn.


Spreekt mijn stijl je aan laat dan een berichtje achter in het contactformulier en dan neem ik snel contact met je op.

babyshoot, newbornfotografie, babyshoot eindhoven, newborn veldhoven
babyshoot, newborn brabant, babyshoot veldhoven, newborn eindhoven, babyshoot

Op zoek naar een origineel cadeau?

Manon Zuijderwijk Fotografie

Heb je een vraag of wil je graag een fotoshoot boeken? 
Stuur dan een bericht via onderstaande contactformulier en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen en begrepen.