De bruiloft van Janneke en Marcel

Meneer van Eijk Oisterwijk - Juni 2022

Een dag met een gouden randje

 

Afgelopen Juni mocht ik de bruiloft van Janneke en Marcel vastleggen. In 2021 heb ik dit mooie gezin voor de eerste keer gefotografeerd. We kenden elkaar al van deze eerste fijne ervaring en na een kennismakingsgesprek voor de bruiloft voelde het van beide kant goed en heb ik deze geweldige dag mee mogen maken. 


Janneke en Marcel hadden echt alles tot in de puntjes voorbereid en op de dag zelf kwam alles heel mooi bij elkaar, het was echt geweldig. 


We begonnen de dag heel vroeg in hun eigen huis in Veldhoven. Janneke was hier samen met haar mooie dochters Lynn en Charlie en ook met haar moeder, zus en beste vriendin. Hier werden ze door de kapsters en visagistes mooi gemaakt voor deze geweldige dag. Er was een hele fijne relaxte sfeer in huis. Ik legde al deze mooie momenten vast en ook de details zoals sierraden, uitnodiging, de jurk en natuurlijk de ringen werden niet vergeten. Vervolgens ben ik naar Marcel gereden. Hij verbleef samen met zijn 2 beste vrienden in het huis van 1 van zijn vrienden. Hier heb ik het aankleedmoment van Marcel vastgelegd. Nadat Marcel helemaal klaar was ben ik weer terug gereden naar Janneke om hier vervolgens het aankleedmoment van Janneke vast te leggen. Deze bijzondere momentjes zijn echt waardevol en ik adviseer deze momenten ook echt vast te leggen. 


In de tussentijd begon de straat al vol te druppelen met vrienden, kennissen en buren om de ontmoeting tussen Janneke en Marcel te zien. 


Marcel was al aan komen rijden met een geweldige mooie blauwe oude Alfa Romeo. Hij wachtte achterstevoren op de oprit op het moment dat Janneke naar buiten zou komen samen met haar oudste dochter Lynn. Het moment dat Lynn en Janneke Marcel aantikten was echt heel mooi om te zien. Deze reacties met veel liefde en emoties vind ik heerlijk om vast te leggen. 


We zijn na de eerste ontmoeting vanuit Veldhoven naar Oisterwijk gereden. Hier hebben we in de bossen de trouwshoot gedaan. Het was een hele warme dag en de temperatuur liep op tot 40 graden. We hebben lekker de schaduw opgezocht en hier heb ik de mooiste beelden mogen maken van een prachtig bruidspaar. De sfeer was tijdens de shoot ook weer heel fijn en relaxt. 


Nadat we klaar waren met de foto’s zijn we naar Meneer van Eijck gereden in Oisterwijk, dit is de locatie waar Janneke en Marcel elkaar het jawoord hebben geven. Het is een geweldige locatie in de bossen en was echt heel mooi aangekleed door Suus Bloem en meer en Happy vintage. 


De daggasten kwamen allemaal aan en mochten na ontvangst plaatsnemen voor de ceremonie. 


De ceremonie was ook weer zo mooi. Livemuziek van Rolf Verbaant & William Finta, mooie geloftes voor elkaar geschreven, lieve woorden van familie en de meisjes die de ringen kwamen brengen. Het was echt prachtig. 

Na de ceremonie was het natuurlijk tijd om te proosten met familie en vrienden en niet te vergeten de mooie bruidstaart aan te snijden. De taart en de sweet table waren gemaakt door Taarten van Lou. 

De rest van de middag hebben ze lekker geborreld met een hapje en drankje. De middag werd afgesloten met een heerlijke BBQ en een happy hour onder het genot van speciaal biertjes. 

Tijdens de borrel ving ik alle mooie momentjes, de spontane gebeurtennissen, maar ook de  verrassende ontmoetingen tussen de daggasten. Zo kan het bruidspaar terugkijken op de dag zoals die ook echt was en door het bekijken van de beelden hun dag even opnieuw kunnen beleven. 


Na de BBQ is het feest doorgegaan tot in de late uurtjes. Ik heb de opening nog even meegepakt en de eerste sfeerbeelden van het feest vastgelegd.  Daarna heb ik afgesloten met een lekker koud biertje en  ik reed vervolgens naar huis met heel veel mooie beelden 


Om deze dag nog even samen te vatten. Het was echt allemaal zo mooi, vanaf het aankleedmoment tot aan het feest. Alles was in één woord perfect! 


Een dag met een gouden randje. 


Janneke en Marcel bedankt dat ik jullie bruiloft mocht vastleggen. 

 

‘’Op 18 juni 2022 heeft Manon onze bruiloft vastgelegd. Ik heb alleen maar lovende woorden voor haar manier van werken! Ze heeft de sfeer van de dag in foto's vast weten te leggen en daar ben ik haar super dankbaar voor. Manon, je bent goud waard. Wat was het fijn en gezellig met jou!’’ 

Janneke en Marcel