Het verhaal van Fam. Jansen

Loonse en Drunense duinen - Juli 2021

Een mooie herinnering voor altijd

Deze 4 knappe mannen hadden met Moederdag een mooi cadeau voor mama. Een gezinshoot voor de liefste mama. Welke moeder wilt dit nou niet krijgen. Een mooie herinnering voor altijd.


En wauw wat een leuke shoot was dit. Ik mocht het gezin voor de tweede keer vastleggen. De jongens waren daardoor al snel op hun gemak en konden daardoor lekker zich zelf zijn. Spelenderwijs en met gebruik van kleine opdrachtjes heb ik de mooiste plaatsjes kunnen maken. Gewoon puur zoals ze echt zijn. De liefde, de sfeer en het enthousiasme straalt van de foto’s af.


Dit keer kozen ze voor 1 van mijn favoriete locaties, de Loonse en Drunense duinen. Dit is een zandvlakte met hier en daar ook wat duinen en bossen. We hadden afgesproken tijdens het gouden uurtje (het laatste uurtje voordat de zon onder gaat) en dit zorgt ervoor dat je echt heel mooi licht hebt op een heldere zomeravond.


''We zijn súper blij met de foto’s van Manon! Ze zijn echt prachtig geworden. En het was ook nog eens heel gezellig. De kinderen voelden zich meteen op hun gemak bij haar. Ze kan een hele ongedwongen sfeer creëren, waardoor iedereen heel spontaan op de foto stond en het echt een feestje was voor de kids.''

Fam. Jansen