Het verhaal van Linda, Gerrit, Ivy en Mason

Sonse heide - April 2022

Sonse heide

Linda wilde graag nieuwe foto’s van haar mooie gezin. De vorige foto’s die ze door mij liet maken waren alweer 2.5 jaar oud en het werd dus tijd voor nieuwe.

We hebben deze foto’s gemaakt op de mooie buiten locatie de Sonse heide. Ik heb voor deze mooie locatie gekozen, omdat het hier heerlijk licht is door de zandvlakte en je hebt er ook een hele mooie hei. Deze is echt heel mooi in april door de mooie, warme en natuurlijke kleuren. Tijdens de shoot ga ik op een ontspannen manier te werk en geef ik het gezin kleine opdrachtjes, zodat je juist die spontane foto’s krijgt. Op deze manier maak ik dan de mooiste foto’s, gewoon puur zoals jullie echt zijn. Ik vind het heel fijn en mooi dat gezinnen graag bij mij terug komen en dat de kinderen het ook prettig ervaren en met veel plezier terug kijken op de shoot.

Twee en half jaar geleden hadden wij voor het eerst een fotoshoot gedaan bij Manon. Graag wilden we nieuwe foto’s van ons gezin. Manon creëert een comfortabele en ontspannen sfeer en stelt de kinderen op hun gemak tijdens de fotoshoot en de foto’s zijn echt prachtig geworden! Kortom: een aanrader!

Gerrit en Linda