Hi,

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! 

Ik ben Manon, een enthousiaste fotograaf, opgegroeid in het Westland tussen de kassen en tomaten, maar voor de liefde verhuisd naar het Brabantse land. Ik moet zeggen die Brabantse gezelligheid bevalt mij erg goed! Samen met mijn vriend Hein zijn wij de ouders van Isa en Sef en wonen we in Veldhoven.

De liefde en passie voor fotografie heb ik van kinds af aan. In 2019 heb ik besloten om mijn hart te volgen en van mijn hobby mijn werk te maken. Ik heb een passie voor het vastleggen van spontane en echte momenten. Ik hou van natuurlijke en pure foto’s en werk daarom alleen met daglicht.

Bruidsfotografie, newbornshoots, zwangerschapshoots en lifestylefotografie zijn mijn specialiteiten. Natuurlijk sta ik ook open voor andere wensen en suggesties, deze zijn altijd in overleg bespreekbaar.

Ik vind het mooi om momenten van vreugde, liefde, geluk en nieuw leven vast te leggen als herinnering voor later. Door mijn persoonlijke en ontspannen manier van aanpak zorg ik voor foto’s die echt bij jullie passen.


Spreekt mijn stijl je aan en wil je graag een fotoshoot boeken of verdere informatie opvragen, stuur mij dan een bericht en wie weet zien we elkaar snel.

Liefs, 
Manon

Feitjes over mij


Ik ben echt een gezelligheidsmens en ik vind het dan ook heerlijk om in het weekend met vrienden lekker te eten en te wijnen :)


 Ik kan heel ongeduldig zijn, als ik iets in mijn hoofd heb moet het gelijk gebeuren. In mijn werk is dat alleen maar positief, want ik vind het veel te leuk om snel de foto's af te leveren.


Ik ben echt gek op chocolade en ik eet dan ook makkelijk iedere week samen met mijn dochter wel een paar repen weg.


Ik ben opgegroeid aan zee en ben dan ook echt een strand mens. In de zomer zijn wij er dan ook heel vaak te vinden.


Ik vind het heerlijk om ieder jaar met vriendinnen op vakantie te gaan.
 Weer even lekker bijtanken!


Op zondag ochtend vind ik het erg fijn om met de kinderen naar het bos te gaan om lekker uit te waaien. 


Het logo

Mijn logo is geïnspireerd op de Celtic Tree (levensboom). De Levensboom staat voor leven, bescherming, kracht, wijsheid, schoonheid en verlossing.

Fotografie is voor mij zoveel meer dan alleen maar mooie plaatjes schieten. Je hebt de kracht om de mooiste momenten en emoties van het leven voor eeuwig vast te leggen. Momenten van geluk of van verdriet. Momenten die je zelf uit kan kiezen, of juist totaal niet gepland zijn. Momenten die ik als fotograaf voor iemand vast kan leggen.

Waar ligt de link voor mij dan tussen fotografie en de levensboom? Omdat de foto’s momenten vastleggen die je onbeschrijfelijke gevoelens kan geven. Het gevoel van kracht, bescherming, wijsheid, schoonheid en verlossing. Dankzij fotografie kun je deze momenten altijd weer een klein beetje (her)beleven. Want deze momenten liggen voor eeuwig vast.

Op zoek naar een origineel cadeau?

Manon Zuijderwijk Fotografie

Heb je een vraag of wil je graag een fotoshoot boeken? 
Stuur dan een bericht via onderstaande contactformulier en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid en de Algemene Voorwaarden gelezen en begrepen.