De bruiloft van Kelly en Joey

Akkerzicht Bladel - Oktober 2022 

De perfecte dag met alleen maar liefde

7 oktober mocht ik de bruiloft van Kelly en Joey vastleggen. Een super leuk stel met 3 jonge kids; Vesper, Madee en Otis. 


Oktober is vaak een maand dat het weer onzeker kan zijn. Herfst, koud en regen, maar nee, 7 oktober was alles behalve dat. Het was echt een hele mooie dag. Heel de dag zon, 19 graden en ze zijn zelfs buiten getrouwd. 


In de ochtend was ik vroeg bij Kelly thuis in Veldhoven. Hier waren ze al druk in de weer met de haren en make-up van Kelly en de oudste twee meiden. Er was een ontspannen sfeer en ik ben lekker begonnen met deze momenten vast te leggen. Ook legde ik naast de sfeerbeelden van de voorbereiding ook de kleding, bloemen, ringen, de jurk en allen andere details vast. 


Kelly moest tussendoor ook nog even snel haar gelofte op een kladje schrijven want hier was ze met drie jongen kids, waarvan 1 een baby en net een nieuw huis gekocht en een bruiloft organiseren nog niet aan toe gekomen. Dit soort momenten vind ik natuurlijk veel te leuk om ook even mee te pakken. 


Ondertussen reed ik samen met Wesley, de videograaf, naar het huis van Joey zijn ouders. Daar waren Joey en Otis zich klaar aan het maken samen met zijn ouders en broer. Joey was zenuwachtig, maar er hing wel een hele fijne en ontspannen sfeer. 


Na een aantal foto’s van de bruidegom met zijn ouders zijn we terug gereden naar Kelly om daar ook het aankleden vast te leggen. 


Vervolgens werden de dames opgehaald door de chauffeur van de trouwauto en zijn we richting Akkerzicht in Bladel gereden. Een mega mooie trouwlocatie. Een soort van boerderij met een hele mooie kas eraan. Naja kijk zelf maar naar de foto’s dan snap je wel wat ik bedoel. 


Hier waren de daggasten allemaal al aanwezig en zij mochten een plekje zoeken voor de ceremonie. Kelly kwam het terrein opgereden met een geweldig mooie trouwauto en vervolgens door haar vader weggeven aan Joey. 


De ceremonie was heel mooi. Perfecte locatie, aankleding en een mooi gezelschap. De geloftes werden mooi aan elkaar verteld en de meiden zorgde voor de ringen. 


Het was een ceremonie met veel emoties en liefde voor elkaar. 


Na het jawoord hebben ze samen met alle daggasten geproost op het huwelijk en op het leven. Daarna hebben Joey en Kelly samen de taart, gemaakt door Curly’s Patisserie,  aangesneden en de sweet table geopend. Het zag er allemaal prachtig en heerlijk uit. 


Tijdens de borrel heb ik samen met Joey & Kelly nog een fotoshoot op de trouwlocatie gedaan en natuurlijk ook een momentje met de kinderen erbij. 


Aan het einde van de middag hebben we Akkerzicht verlaten en zijn we naar de Gouden Leeuw in Vessem gereden. Hier gingen de daggasten met elkaar dineren en ‘s avonds werd de dag afgesloten met een geweldig mooi feest. Na de openingsdans, stond de dansvloer helemaal vol en heb ik het eerste gedeelte van het feest vastgelegd en daarna ben ik met heel veel mooie beelden en een goed gevoel naar huis gereden. 


Dankjewel lieve Kelly & Joey, 
bedankt voor het vertrouwen en de geweldige dag die ik voor jullie vast mocht leggen. 

 

‘’Wauww wat een bijzondere ervaring.
 Na een verloving van 3,5 jaar eindelijk getrouwd. In het begin van onze verloving ben ik mij al gaan oriënteren op wat ik voor onze dag heel belangrijk zou vinden wat bovenaan stond was een goede fotograaf die ons zou kunnen vastleggen zoals wij zijn.

 Helaas gooide corona roet in het eten waardoor alles op een laag pitje kwam te staan maar bleef ik Manon volgen op social media.  In 2022 kwamen wij op een punt dat we door omstandigheden heel graag binnen enkele maanden wilde trouwen. En het geluk was dat de Manon die ik al die tijd was blijven volgen en ontzettend positief was gegroeid in haar werk ook een gaatje vrij had in haar agenda! Alles klopte, met prachtig resultaat. De foto's onze herinnering zijn precies zoals we het voor ogen hadden. Ons hele gezin voelde zich erg bij Manon op het gemak waardoor de foto's lekker ongedwongen zijn.
 Zo blij dat ik je ben blijven volgen en dat jij ons hebt vast gelegd!’’

Kelly en Joey